De HeppieHeld :-) is de doe-het-zelf gelukspop voor jong en oud. Dit is een mindfulness product voor kinderen vanaf 5 – 6 jaar. Het is een origineel concept om in het bijzonder kinderen te laten oefenen in mindfulness. Het product traint het kind of persoon om zich te focussen op de positieve dingen door het opschrijven of tekenen van allerlei dagelijkse grote en kleine momenten van geluk met het potlood en de schrijf- of kladblok op de rug van de HeppieHeld. Deze briefjes worden verzameld in de lussen op de buik van de gelukspop. De HeppieHeld doet op deze wijze begrijpen dat geluk eigenlijk een besef is en niet zozeer een bezit. Het hoofd, de handen en voeten worden gevormd door een knoop. Die knoop verwijst in tegenstelling naar de ‘ontknoping’ van alledaags geluk. Voor de vervaardiging van de HeppieHeld worden bij voorbaat duurzame stoffen gebruikt. Neem contact op via onderstaande gegevens in de footer voor meer informatie.

Ontwerpstudio maakR (< link) is een studio voor Ruimtelijke vormgeving. Bij studio maakR ligt de focus o.a. op ruimtelijk ontwerp, co-design, product design, concept en product ontwikkeling. De uitgangspunten zijn: duurzaamheid, people, planet > profit & :-) Mekpaj is de naam van het productlabel van studio maakR.

Drijfveer voor de vormgeving van de producten, interieur en ruimtelijk ontwerp voor bedrijven, organisaties en particulieren door studio maakR kan als volgt worden opgesomd; eenvoud, eerlijk, functioneel, praktisch, duurzaam en maatschappelijk betrokken design (het liefst met een knipoog).  Alice